Informator:

Želim prejemati obvestila, novosti in zanimivosti video karaok občasno na svoj e-naslov:

Spoštujemo vašo zasebnost

Spoštujemo vašo zasebnost


Video karaoke informator je elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja ekipa Video karaok.


Video karaoke informator vsebuje aktualne dogodke, pošilja pa se praviloma pet dni pred dogodkom.


Prejemnik Video karaoke informatorja ima pravico do preklica prejemanja le-tega kadarkoli. Navodila za odjavo od Video karaoke informatorja so objavljena v vsakem Video karaoke informatorju.


Elektronski naslov, na katerega ekipa Video karaok pošilja Video karaoke informator, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


Imetniku elektronskega naslova, na katerega ekipa Video karaok pošilja Video karaoke informator, pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.


S prijavo na Video karaoke informator prijavitelj izrecno soglaša, da ekipa Video karaok njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja z njim in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika Video karaoke informatorja o aktualnih dogodkih.


Ekipa Video karaok lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranje podatkov v zbirki podatkov.